Over mij

Borggreve

Taxaties

René Borggreve

Vanaf zeer jonge leeftijd heb ik een grote passie voor auto’s. Het werd dan ook vroeg duidelijk dat mijn toekomst in de automotive sector zou liggen. Na mijn middelbare schooltijd heb ik eerst een opleiding gevolgd aan de MTS, studierichting werktuigbouwkunde, om vervolgens te gaan studeren aan de IVA Business School in Driebergen. 

Na mijn militaire dienst ben ik gaan werken in verschillende commerciële en leidinggevende functies in de autobranche. De ervaring die ik daarbij heb opgedaan, breng ik nu over op mijn studenten als docent sales en marketing aan de IVA Business school. Tevens ben ik op de IVA verantwoordelijk voor de mbo- stages.

Vanuit mijn passie voor en kennis van klassieke auto’s en youngtimers werk ik als taxateur van dergelijke voertuigen. Sinds 9 maart 2018 ben ik in het bezit van het certificaat “taxateur klassieke auto’s” uitgegeven door stichting RETM en CRM Automotive Academy.  

In principe voer ik taxaties uit in Midden-Nederland, in overleg ook buiten deze regio.  De taxatie vindt bij u plaats of bij mij thuis.

Waarom kiest u voor Borggreve Taxaties?

  • Borggreve Automotive is aangesloten bij de RETM
  • Notarieel beëdigd taxateur
  • Professionele inspectie van auto en bijbehorende documenten
  • Een deskundig opgesteld taxatierapport met foto’s erkend door de FEHAC
  • Het taxatierapport wordt opgemaakt in overeenstemming met artikel 7:960 BW